Teraz przy zielonym podświetlaniu zupełnie mi jest ta regulacja niepotrzebna.....Ale tak mi po głowie chodzi podświetlanie biało czerwone i tu moze regulacja by się przydała.... Wiem, ze musiałbym wymienic pokrętło od regulacji świateł + świecenia i co jeszcze???? Czy ktoś z Was to robił????
Teraz przy zielonym podświetlaniu zupełnie mi jest ta regulacja niepotrzebna.....Ale tak mi po głowie chodzi podświetlanie biało czerwone i tu moze regulacja by się przydała.... Wiem, ze musiałbym wymienic pokrętło od regulacji świateł + świecenia i co jeszcze???? Czy ktoś z Was to robił????
Rozumiem, że chcesz dołożyć regulację natężenia podświetlenia deski i przycisków. Otóż poza tym co wymieniłeś, chyba włącznik świateł + wiązka od włącznika do regulatora, aczkolwiek pewny nie jestem.
Pozwoliłem sobie odkopać temat ponieważ przeszukałem chyba całę forum. Niemam regulacji natezenia oświetlenia deski itd, mam tylko regulacje świateł. Co trzeba mieć by takowa regulacja "ściemniaczem" działała?
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Witkoszczak, jakbyś potrzebował wtyczkę do regulatora to mam. Piny z kabelkami również.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz